POZIVAMO VAS NA OTVORENJE KLUBA ZA ZAPOŠLJAVANJE

EU PROJEKT ZG KOMPAS – POZIVAMO VAS NA OTVORENJE KLUBA ZA ZAPOŠLJAVANJE

u četvrtak 11.10.2018. u 10,00 sati, Dvorana 314 / Park Stara Trešnjevka 2, Zagreb

Prisutnima će se na otvorenju uvodno obratiti: provoditelj projekta uz predstavnike partnerskih organizacija koje će provoditi aktivnosti vezane za rad “Klub za zapošljavanje” iz Novog sindikata i udruge Zemljani – Are You Syrious?

Otvorenje Kluba za zapošljavanje dio je projektnih aktivnosti financiranih iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III, a provodi ga Pučko otvoreno učilište Zagreb u partnerstvu sa Gradom Zagrebom, Zagrebačkim holdingom d.o.o., Novim sindikatom i udrugom Zemljani – Are You Syrious? Posredničko tijelo razine 1 je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Uprava za upravljanje operativnim programima Europske unije, a Posredničko tijelo razine 2 je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije. EU potpora iznosi 100% ukupnog proračuna projekta od 984.413,37 kuna.

Aktivnosti Kluba za zapošljavanje provoditi će se u prostorijama Novog sindikata za vrijeme trajanja projekta.

Za sve eventualne dodatne informacije o EU projektu ZG KOMPAS možete se javiti u Novi sindikat e-mail:ns@novisindikat.hr ili na broj 01 3024 191.

Ovo je ujedno prilika za neformalno druženje našeg članstva uz prigodnu zakusku.

Radujemo se Vašem dolasku.